family values in family Company

O nama

„MIROX company“ d.o.o  je građevinska firma, sa počecima od 1995. godine u Baru. Iz  preduzetničke  građevinske djelatnosti razvili smo se od 2003. godine smo kao deoničarsko društvo  sa  ograničenom odgovornsoti u djelatnostima  građenja,  projektovanja i  inženjeringa.

Poslednjih godina smo prepoznali važnost i značaj energetske efikasnosti i implemetirali je u našu djelatanost.

U proteklih 20 godina naša djelatnost se razvila u dvije paralelne i uzajamno komplementarne grane koristeći vlastito iskustvo, konkurenciju, tehničku saradnju, kadrove i informacije svih vrsta, uključujući i globalnu mrežu. Posjedujemo licence za izvođenje objekata visokogradnje, niskogradnje  i hidrogradnje.

  1. Građenje:  stanbeno-poslovnih, vjerskih i  bolničkih  objekata sa vanjskim uređenjem i hortikulturom; te vila i kuća za domaćinstva po sistemu ključ u ruke ili odvojeno; grubih ili završo-zanatskih radova.
  2. Projektovanje i inženjering: Uvođenje zelene gradnje, odnosno sistema          biolosko ekoloških grejanja, ventilacije i klimatizacije u boravišnim prostorima.

Naš cilj je da naši klijenti budu zadovoljni kvalitetom izvedenih radova.

Veliku pažnju dajemo osposobljavanju zapolsenih za bezbjedan rad i preduzimanju mjera zaštite i zdravlja na radu prema uputima našeg stručnog lica za zaštitu i zdravlje na radu.

GIP “MIROX“ kao svoje najveće dostignće smatra kvalitet i karakter svojih majstora na koje je ponosan jer su u svakom momentu spremni da udovolje najrazličitijim zahtjevima projektanata i investitora, što je naš osnovni cilj.